Man-fre: 08:00-20:00

Lør: 10:00-18:00

948 16 434

post@sofiarens.no

Gladengveien 6

0661 Oslo

Tilleggstjenester

Skredder

Vi utfører det du har behov for i løpet av kort tid gjennom vår profesjonelle og erfarne skredder. Dersom du ønsker endringer på visse deler av plaggene dine eller ønsker å skape klær med et helt nytt design, kan du kontakte oss for sying av dine spesialklær. Når du velger oss vil du få den mest komfortable følelsen når du er iført dine nye klær.

Nøkkelkopiering

Dersom du av ulike årsaker trenger å kopiere nøkler, kan du motta nye nøkler i løpet av minutter ved å komme til Sofia Rens AS. Dersom du ønsker å skifte lås samtidig, vil vårt firma raskt hjelpe deg også med dette.

Skoreparasjon

Dersom du ønsker å reparere dine gamle, utgåtte eller ødelagte sko for å unngå å betale store summer for nye sko, kan du komme til Sofia Rens AS. Vi sørger for at du vil kunne fortsette å bruke dine gamle, behagelige sko i lengre tid uten at det går på bekostning av originaliteten.

Dørskiltproduksjon

Dersom du ønsker å få navnet ditt skrevet på døren din i en estetisk og lesbar stil, tilbyr Sofia Rens AS også denne tjenesten til deg. Besøker du vår bedrift kan du velge det beste skiltet for deg og du vil i løpet av kort tid motta skiltet, klart til bruk.

Klokkebatterier

Vi tilbyr også salg av klokkebatterier som egner seg til enhver type klokke slik at den vil vare lenge. Ikke glem å besøke oss dersom du ønsker å få nye passende batterier til å monteres av bedriftens ansatte uten å skade klokkene dine i det hele tatt.