Man-fre: 08:00-20:00

Lør: 10:00-18:00

948 16 434

post@sofiarens.no

Gladengveien 6

0661 Oslo

Om Oss

Om oss

Mennesker har mange behov i hverdagen. Det merkes når disse ikke dekkes – selv om de kan virke uviktige. Disse behovene kan dreie seg om hjemmet vårt, klærne våre, skoene våre eller annet lignende utstyr. Dette utstyret forringes over tid og trenger reparasjon. Sofia Rens AS er etablert for å skape løsninger for folk som har disse behovene, og vi verdsetter det arbeidet vi gjør mer og mer for hver dag som går.

Noen av de tjenestene som tilbys her er kjemisk rensing, sying, nøkkelsliping, skoreparasjon, dørskiltproduksjon og salg av klokkebatterier. Vi tilbyr også tjenester innen mange andre felt.

Vi har i årevis jobbet for å være en direkteløsning på våre kunders behov innenfor disse tjenestene. Kjemisk rens er en tjeneste nesten enhver har behov for fra tid til annen. Kjemisk rens trengs når klær ikke egner seg til å vaskes i vaskemaskin fordi materialene vil slites ut som en konsekvens av maskinvask. Vi utfører renseprosessen av plaggene dine i et fullt kontrollert miljø med vårt førsteklasses teknologiske utstyr for å hjelpe deg med å gjøre dem hygienisk rene.

Vi hjelper deg også med tilfeller der du kunne trenge endringer når det kommer til sying, mønsterdesign og bruksområde av klær. Vår skredder har gjort denne jobben profesjonelt i årevis og vil skape det mest funksjonelle og komfortable plagget i løpet av kort tid. Dermed vil du kunne forlenge den forventede levetiden på dine gamle og utslitte klær til en rimelig pris.

En annen tjeneste vi tilbyr i vårt firma er nøkkelsliping samt reparasjon og montering av dørlåssystemer. Dersom du av sikkerhetsgrunner må skifte lås fordi du har mistet nøkkelen eller om du vil kopiere dine eksisterende nøkler, kan du komme til Sofia Rens AS og i løpet av kort tid finne en løsning på alle dine behov. Når det kommer til nøkkelkopiering er det viktig å huske på at forskjellige typer nøkler enkelt skal kunne åpne en dør. Du kan oppleve at dører har vanskelig for å åpnes selv om veldig like nøkler blir slipt. Faktisk kan det hende at én av to nøkler som ser helt like ut ikke åpner døren din i det hele tatt. Vi hos Sofia Rens AS forsikrer deg at du aldri vil støte på et slikt problem.

Du vil enkelt kunne åpne døren din og trygt gå inn i hjemmet ditt takket være vårt førsteklasses nøkkelkopieringsutstyr.

Skoreparasjon er blant de andre tjenestene vi tilbyr. Det å restaurere dine gamle og utgåtte sko så de ser ut som de gjorde den dagen du kjøpte dem er en enkel jobb for Sofia Rens AS. Vi tar vare på originaliteten. Du kan finne en løsning på skoproblemet ditt til en rimelig pris ved å komme til oss.

Vi tilbyr også en tjeneste der vi skriver navn på dørskiltene dine. Du kan få navnet ditt skrevet i enhver skriftstørrelse og motta disse skiltene i løpet av kort tid.

Vi hos Sofia Rens AS venter på å gi deg løsningene på de hverdagslige behovene som virker mindre alvorlige, men som tross alt er nødvendige. Vi håper at du blir fornøyd med tjenestene våre. Vi arbeider kontinuerlig med å skape de beste løsningene for dine behov!