Man-fre: 08:00-20:00

Lør: 10:00-18:00

948 16 434

post@sofiarens.no

Gladengveien 6

0661 Oslo

Renhold

Rengjøring Bedrift

Vi står til tjeneste 24 timer i døgnet, 365 dager i året for å dekke din bedrifts renholdsbehov.

Vi tllbyr skreddersydde avtaler med detaljerte renholdsoppgaver som tar hensyn til alt som kreves for at bedriften din holder høy hygienisk standard på arbeidplassen, for de ansatte så vel som kundene.

Som bedriftsleder ønsker man alltid å tilby sine ansatte og kunder et rent og hygienisk miljø. Det har stor betydning for trivselen på arbeidsplassenen at de ansatte kommer til en hygienisk og hyggelig atmosfære, og får visuelle inntrykk av en ren og ryddig arbeidsplass når de møter opp på jobben hver morgen.

Vi leverer førsteklasses renholdstjenester som tar sikte på å skape hygieniske arbeidsmiljø for økt trivsel, motivasjon og arbeidlyst. Vi vil gi de ansatte, kunder og andre besøkende gleden av å oppholde seg i et rent, velholdt og trivelig miljø.

Ta kontakt for å avtale befaring. Vi tilbyr fleksible løsninger tilpasset bedriftens fortløpende behov.

Rengjøring Privat

Et rent og trivelig hjem er et uerstattelig gode. Hjemmet er ikke bare en bolig, det er et sted der vi lever sammen med våre nærmeste og oppdrar barna våre. Noen av oss bruker også boligen til arbeidplass.

Vi vet hvor viktig det er for trivselen at hjemmet vårt er rent og ryddig. Dessverre opplever mange at tiden ikke strekker til. Når de voksne er i full jobb er det vanskelig å finne tid til å holde rent hjemme, spesielt når det er småbarn i huset. Hvis boligen din også må brukes til hjemmekontor er det naturlig at aktiviteten i hjemmet, behovet for trivsel og renholdsbehovet øker i samme takt.

La oss ta jobben med å rengjøre hjemmet ditt! Vi bruker miljøriktige, trygge produkter som er uskadelige for gulv og overflater.

Vis Mer

Dette inngår i en standard renholdsavtale:

Støvtørking av tilgjengelige støvsamlende flater
Børsting og støvsuging av møbler og sitteplasser
Rengjøring av alle gulv
Grundig renhold av WC og baderom
Renhold av sanitærutstyr (WC, dusj, badekar og vasker)
Renhold av vegger i alle våtsoner
Grundig renhold av kjøkken, inkludert vask av fronter
Ekstern rengjøring av hvitevarer, inkludert ventilator
Rengjøring av alle frie flater, lister, karmer og dører
Ekstern rengjørig av garderobeskap
Rengjøring av lamper, brytere og stikkontakter
Pussing av speil og innvendig glass
Rengjøring av vinduer
Dette er en standard avtale. Behovet kan naturligvis variere, og vi tilpasser gjerne avtalen individuelt. Ved oppstart vil vi sammen utarbeide en detaljert renholdsplan og arbeidsbeskrivelse.

Våre regelmessige renholdstjenester skal sørge for at hjemmet ditt er rent, og at du slipper å tenke på renholdet i din bolig. Hvert hjem er unikt, og hver person har sine preferanser. Vi vil strekke oss så langt vi kan for å ivareta det som er viktigst for deg på en best mulig måte. Skulle resultatet mot formodning ikke bli som forventet kan du være trygg på at vi kommer tilbake og retter opp innen kort tid. Vi har 100% fornøyd-garanti.

Ring eller bruk kontaktskjemaet for å be om et tilbud.

Vi tllbyr skreddersydde avtaler med detaljerte renholdsoppgaver som tar hensyn til alt som kreves for at bedriften din holder høy hygienisk standard på arbeidplassen, for de ansatte så vel som kundene.

Som bedriftsleder ønsker man alltid å tilby sine ansatte og kunder et rent og hygienisk miljø. Det har stor betydning for trivselen på arbeidsplassenen at de ansatte kommer til en hygienisk og hyggelig atmosfære, og får visuelle inntrykk av en ren og ryddig arbeidsplass når de møter opp på jobben hver morgen.

Trappevask

Skinnende rene trapper og oppganger gir et godt førsteinntrykk av bomiljøet i et borettslag eller sameie. God hygiene er viktig for både helse og trivsel.

Er du på jakt etter ny leverandør av trappevask for ditt borettslag eller sameie?

Dette inngår i en fast avtale hos oss:

Vask av trapper og inngangsparti
Rengjøring av gelender og rekkverk
Vasking av vinduer i trappeoppgangen
Rengjøring av lister, sikringsskap, o.l.
Fjerning av flekker på vegger
Rengjøring av heiser
Risting av matter foran ytterdører

Tilleggstjenester:

Rengjøring av kjellerrom, loftsrom, boder og andre fellesarealer
Vi har konkurransedyktige priser og fleksible avtaler. Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift.

Klesvask

Har bedriften din behov for klesvask? Vi tilbyr profesjonell vask og stryking av arbeidstøy, duker, servietter, sengetøy og håndklær for bedrifter av alle slag. Ta kontakt for tilbud, enten du vil ha en fast avtale eller klesvask ved behov.

Vår vaskeservice utføres i våre egne fasiliteter med profesjonelle vaskemaskiner av høy standard, i samsvar med den nyeste teknologien. Du kan dra nytte av vår vaskeservice for alle slags tekstilvarer og klesplagg.

Vi leverer også vasketjenester til private kunder. Våre erfarne medarbeidere vasker, tørker, stryker og bretter tøyet ditt for levering innen 24 timer. Vi henter og leverer på døren, punktlig og gratis. Nyt fritiden mens vi tar vare på tøyet ditt!

Obs!: Vi tilbyr skjorteservice.

Flyttevask

Det er travelt å flytte! La våre profesjonelle renholdere vaske ned boligen du flytter ut av, mens du tar deg av viktigere ting. Vi kan også hjelpe deg med rengjøring av boligen din før visninger.

Dette inngår i en standard flyttevask:

Rengjøring av gulv
Rengjøring av garderober, innvendig og utvendig
Rengjøring av kjøkkeninnredning, innvendig og utvendig
Utvendig rengjøring av hvitevarer
Grundig rengjøring av fliser på bad og kjøkken
Tørr rengjøring av alle tak og vegger
Fjerning av flekker og merker på tak og vegger
Rengjøring av alle lister, karmer og dører

Vis Mer

Rengjøring av alt sanitært utstyr (WC, dusj, badekar, vasker)
Innvendig vindusvask
Utvendig vindusvask forutsatt at vinduene er vendbare
Rengjøring av speil
Støvsuging av faste tepper
Rengjøring av lysarmaturer, lysbrytere og stikkontakter
Rengjøring av lufteventiler
Rengjøring av avtrekksvifte og filter
Rengjøring av sluk

Tilleggstjenester:

Rengjøring av eksterne boder
Rengjøring av terrasser og balkonger, inkludert utvendig vegg
Rengjøring av garasje

Vindusvask

Vi utfører innvendig og utvendig vask av vinduer, med 100% fornøydgaranti. Våre erfarne renholdere bruker kun godkjent utstyr og trygge produkter. Ring eller bruk kontaktskjemaet for å be om tilbud.

Event Renhold

Leier du ut via Airbnb? Vi kan hjelpe deg med det daglige renholdet. Vi tilbyr rengjøring av alle rom og profesjonell vask av sengetøy og håndklær, 365 dager i året.

Ta kontakt! Vi skreddersyr tjenestene etter dine behov.

AirBNB Renhold

Vi utfører innvendig og utvendig vask av vinduer, med 100% fornøydgaranti. Våre erfarne renholdere bruker kun godkjent utstyr og trygge produkter. Ring eller bruk kontaktskjemaet for å be om tilbud.